KONTAKT

Stevns Naturcenter
Mandehoved 10
4660 Store Heddinge
 

naturcenter@oesm.dk
 

+45 56502806
Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 9 til 15.
 

Mandehoved og Stevns Naturcenter ejes af Stevns Kommune og drives af Østsjællands Museum.

 

 

Kort


 

Til naturcentrets forside

OVERNAT PÅ MANDEHOVED

Lejrplads og shelter

Du kan leje Stevns Naturcenter og overnatte der, men der ligger også en primitiv lejrplads ved naturcentret, hvor det er gratis at overnatte. Der findes et shelter med plads til cirka ti personer, og du er velkommen til at slå telt op.

På lejrpladsen er der en bålplads med grillrist, og i udstillingsbygningen er der adgang til et handicaptoilet og rindende vand. Der findes ingen brænde ved lejrpladsen, men det er tilladt at bruge det kvas, der eventuelt ligger i buskadset, til optænding.

Lejrpladsen er forbeholdt personer, der kommer til fods eller på cykel. Det er ikke muligt at reservere lejrpladsen eller shelteret på forhånd, men det er dog almindelig kultur blandt friluftsfolk, at man rykker sammen i shelteret og giver plads, hvis flere skulle dukke op.

Foto: Lejrplads og shelter
 

Overnatning for grupper

Hvis man kommer en stor gruppe, kan man på forhånd reservere Stevns Naturcenters gruppelejrplads. Den ligger lige bag volden ved radartårnet. Her findes også en bålplads, og gruppen kan være lidt mere i fred. Du kan reservere gruppelejrpladsen ved at henvende dig til os på telefon 5650 2806. Telefonen er åben mandag til fredag kl. 9-15.